پرستاری

پرستاری در منزل

پرستاری

پرستاری در منزل

  • ۰
  • ۰

باتری موبایل

باتری تلفن همراه 

انواع باتری گوشی موبایل و ساختار آنها

مقدمه: گوشی موبایل و تبلت ها این روزها با انواع مختلف  باتری موبایل عرضه می شوند و کیفیت آنها تعیین می کند که چقدر می توانند انرژی ذخیره کنند و از این رو چه مدت می توان دستگاه را با یک بار شارژ استفاده کرد.در اینجا نیز محدودیت هایی در اندازه و وزن وجود دارد به عنوان یک باتری بزرگ، دستگاه را سنگین و بزرگ می کند، که موجب میگردد تلفن همراه شما یک گزینه راحت به حساب نیاید. بنابراین، طراحان بر اساس سه پارامتر باتری ترکیب شیمیایی، اندازه و وزن به طراحی دست میزنند.
امروزه تقریبا هر کس یک تلفن همراه دارد و بسیاری از مردم دو تلفن یا حتی بیشتر دارند. عادت همیشگی ما برای داشتن ارتباط زمانی که بدلایلی مانند خرابی باتری یا دشارژ سریع آن، از ما سلب شود بسیار آزار دهنده است. هر باتری تلفن دارای طول عمر مخصوص بخود است. در این مقاله با راهنمایی هایی در مورد چگونگی انتخاب یک باتری برای تلفن همراه خود بیشتر آشنا شوید.

انواع باتری موبایل و ساختار آن

انواع باتری های تلفن همراه

رایج ترین نوع باتری ها عبارتند از:

باتری های Ni-Cd یا NiMH را می توانید در وسایلی مانند دریل و مته های خانگی پیدا کنید. تقریبا تمام تلفن های همراه با باتری های یون لیتیوم تولید می شوند. باتری لیتیوم پلیمر جدیدترین نوع باتری است که اخیرا رونمایی شده است. در ادامه یان مطلب به نوع های باتری و چگونگی تولیدآنها میپردازیم.

قبل از خرید باتری گوشی، راهنمای کاربر تلفن همراه خود را بررسی کنید تا بدانید تلفن شما چه نوع باتری را پشتیبانی می کند و یا با مشاورین فروش ماکروتل در تهران تماس بگیرید

انواع باتری موبایل و تلفن همراه

 

باتری لیتیوم پلیمر (lithium polymer)

Li-Poly آخرین و پیشرفته ترین فن آوری برای باتری 'گوشی است. این فناوری باعث می شود که باتری فوق العاده سبک وزن باشد و ظرفیت باتری را تا 40 درصد بیشتر از باتری های Ni-MH افزایش می دهند. در این نوع باتری ها تحت تاثیر "اثر حافظه ای" قرار نمی گیرند. شاید در ذهنتان این سوال نقش ببندد که اثر حافظه ای یا Memory Effect چیست؟
"اثر حافظه" زمانی اتفاق می افتد که باتری های قابل شارژ بین چرخه شارژ کامل تخلیه نمی شوند؛ در نتیجه باتری چرخه کوتاه شده را "به خاطر نگه می دارد" و در نتیجه، ظرفیت شارژ آن را کاهش می دهد. دستگاه هایی مانند Blackberry Playbook و سامسونگ گلکسی S3 از این نوع باتری استفاده می کنند.

باتری لیتیوم یون (لیتیوم یون)

این تکنولوژی برای باتری های تلفن همراه قدیمی محبوب تر است. تنها نقص واقعی باتری های لیتیوم یون گوشی ها گران بودن آنها ست. با این حال، آنها چگالی انرژی بیشتری نسبت به لیتیوم پلیمر دارند. در دستگاه هایی با اندازه بزرگ مانند تبلت ها، باتری های لیتیوم پلیمر انتخاب می شود. باتری های یون لیتیوم ارزان تر از باتری های لیتیوم پلیمری هستند، بنابراین وقتی هزینه یک فاکتور مهم محسوب می شود، لیتیوم یون یک انتخاب مناسب برای کاربران است.

بعد از خرید باتری به نکات زیر توجه کنید

باتری لیتیوم یون و باتری لیتیوم پلیمر هم ترکیب شیمیایی مشابهی دارند، اما تفاوت آنها در میزان تمایل آنها به گرم شدن است. به همین دلیل، باتری های لیتیوم یون دارای یک مدار محافظ فعال - اساسا یک کامپیوتر در حال اجرا - که مانع از گرم شدن باتری و انفجار شود. باتریهای لیتیوم پلیمری نیازی به مدار حفاظت فعال ندارند، به همین دلیل است که آنها را می توان در اندازه های کوچک به اندازه ی یک کارت اعتباری ساخت اگر علاقمند به دانستن عمده تفاوت های این دو توع باتری هستید می توانید به مقالهمقایسه باتری های لیتیوم یون و لیتیوم پولیمریمراجعه کنید

ساختار باتری موبایل لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر

باتری قابل تعویض یا غیر قابل تعویض؟

یکی دیگر از ویژگی های که استفاده از باتری های مختلف را متمایز می کند قابل تعویض و غیر قابل تعویض بودن آن هاست. در مورد باتری غیر قابل تعویض، آن را یک سلول لیتیوم یونی نامیده اید که یک سل مهر و موم است که حاوی ورق های آند و کاتد (صفحات مثبت و منفی) است و لایه ای جداکننده بین آنها است. در بین تمامی این لایه ها یک الکترولیت مایع تزریق می شود. در یک انتهای باتری یک مدار چاپی (PCB) به ترمینال های مثبت و منفی هر سلول متصل می شود که حفاظت فعال در برابر اتصال کوتاه و تخلیه اجباری را فراهم می کند.

 

در باتری های قابل تعویض، اندازه نیز یک فاکتور مهم است. از آنجا که دستگاه های بزرگتر و قدرتمند نیاز به باتری های بزرگتری دارند که در فضای کوچکتر قرار گیرند. گوشی هایی مانند آیفون، نوکیا Lumia، HTC Sensation XL، HTC One X، Sony Xperia S، باتری های قابل تعویض ارائه نمیدهند.

بنابراین بهترین نوع این باتری های گوشی کدام است؟

برای کاربر، تکنولوژی باتری فعلی گزینه های زیادی را ارائه نمی دهد، این سازندگان هستند که تصمیم می گیرند وزن تبلت یا گوشی هوشمند را تعیین کنند و با توجه به آن باتری تعبیه کنند. باتری های لیتیوم یون دارای ظرفیت انرژی بیشتری نسبت به باتری های لیتیوم پلیمر هستند، بنابراین در دستگاههایی که نیازهای فعلی بالاتری دارند باتری های لیتیوم یون ترجیح داده می شوند.

ظرفیت باتری چیست و چگونه اندازه گیری میشود؟ (میلی آمپر ساعت mAh)

ظرفیت باتری یک واحد اندازه گیری است که نشان می دهد که چه مقدار الکتریسیته برای یک زمان مشخص به این باتری انتقال پیدا می کند. ظرفیت باتری گوشی با میلی آمپر ساعت mAh اندازه گیری می شود. ظرفیت بزرگتر باتری زمان عملیاتی بیشتری را بدون اینکه مجبور باشید تلفن خود را به شارژ بزنید فراهم می کند. شما می توانید از تلفن همراه با باتری قدرتمند استفاده کنید و از خاموش شدن دستگاه خود هراسی نداشته باشید اما توجه داشته باشید که ظرفیت باتری باید بر اساس ویژگی های گوشی شما و میزان استفاده آن انتخاب شود

اگر شما یک تلفن ساده دارید که اغلب تماس زیادی نمی گیرید و از رسانه ها به طور مرتب استفاده نمی کنید - شما می توانید یک باتری با ظرفیت استاندارد خریداری کنید. اما اگر شما یک گوشی هوشمند داشته باشید و از آن به طور کامل و مداوم استفاده می کنید، بهتر است که به جستجوی باتری ظرفیت بالا با طول عمر بالا باشید. به طور متوسط با توجه به شرایط، سطح شارژ باتری های جدید تلفن باید به اندازه کافی برای حدود 3-4 روز باشد. بهترین باتری گوشی هوشمند می تواند تا 7 روز بدون شارژ مجدد کار کند.

ساختار باتری گوشی موبایل | ظرفیت باتری موبایل چیست و چگونه اندازه گیری میشود؟

تولید کنندگان باتری موبایل چه شرکت هایی هستند؟

اگر صادق باشیم، اکثر باتری ها در چین ساخته می شوند، اما کیفیت آنها کاملا متفاوت است. بهترین راه برای خرید باتری خوب و با کیفیت این است که آن را از نمایندگی شرکت سازنده تلفن یا در فروشگاه های معتبر فروش باتری های تلفن همراه خریداری کنید. همچنین در مورد ضمانت نامه های شرکت غافل نباشید و باتری اورجینال را با گارانتی خریداری کنید

ساختار باتری های گوشی موبایل چیست؟

داخل یک باتری معمولی، شما یک آند، کاتد و الکترولیت دارید - چیزی برای انتقال یون های مثبت و منفی. باتری های لیتیوم یون در اکثر گوشی های هوشمند و الکترونیک دارای کاتد اکسید فلزی ساخته شده. از مخلوط کبالت، نیکل، منگنز یا آهن، گرافیت متخلخل گرافیت است .که درون آن دارای یون های لیتیوم و نمک لیتیوم الکترولیت آن است.

ساختار باتری گوشی های موبایل چیست؟

چطور دستگاه خود را شارژ می کنید؟

اگر شارژ باتری شما کندتر از انتظار شما است، مطمئن شوید که از شارژر مناسب استفاده می کنید، زیرا میزان شارژ در شارژرها متفاوت است. همیشه از یک شارژر مخصوص با ولت-آمپر باتری خود استفاده کنید.اگر شما نیاز به تعویض شارژر خود دارید، بررسی کنید که توان شارژر جدید شما مناسب مدل دستگاه شما باشد. خروجی توان جایی که کابل را به دستگاهتان وصل می کنید می تواند زمان شارژ را تحت تاثیر قرار دهد. اگر گوشی خود را به طور مستقیم به یک منبع تغذیه متصل و شارژ کنید از حالتی که آن را به لپ تاپ خود وصل کنید سریعتر شارژ می شود اما این سریعتر شارژ شدن به دستگاه آسیب میرساند. پس بهترین راه برای شارژ کردن شارژر اورجینال است. برای خرید شارژر و کابل اصلی موبایل روی لینک ابی کلیک کنید.

ساختار باتری گوشی های موبایل چیست؟

چرا عمر باتری کاهش می یابد؟

عمر باتری برای گوشی هوشمند ثابت نخواهد ماند. با توجه به اینکه باتری شارژ و دشارژ می شود، عمر آن در طول زمان به آرامی کاهش می یابد. این امر به این دلیل است که واکنش شیمیایی که باعث تولید الکتریسیته می شود. لایه های نازک لیتیوم را بر روی الکترودها قرار می دهند. که مقدار ظرفیت برای تولید برق را کاهش و مقاومت داخلی باتری را افزایش می دهد.

 

مقاومت بالاتر، کار باتری را برای حفظ یک ولتاژ قابل استفاده سخت تر می کند. بنابراین مقدار توانی که می تواند در هر شارژ تولید شود، کاهش می یابد. شما ممکن است این موضوع را از کتاب های مدرسه .به یاد داشته باشید: ولتاژ = اندازه مقاومت داخلی * میزان جریان انتقالی (V=IR)
برای مطالعه ی بیشتر در مورد عمر باتری ها و هر آن‌چه که لازم است .در این باره بدانید مقاله راهکار های افزایش عمر باتری گوشیهای موبایلرا از دست ندهید.

راهکار افزایش عمر باتری گوشیهای موبایل

چندین کار است که می توانید برای کمک به افزایش طول عمر باتری خود انجام دهید. ماهیت واکنش شیمیایی داخل باتری بدین معنی است که باید در. %20 انتهایی، شارژ و در %80 باتری فرایند شارژ متوقف شود. نگه داشتن یک باتری لیتیوم. یون تقریبا بین %20 تا %80 از شارژ باعث می شود .ظرفیت بیشتری را برای مدت زمان بیشتری حفظ کند.
باتری هرگز نباید به طور دائمی به شارژر وصل بماند، مخصوصا برای لپ تاپ ها این اخطار را جدی تر بگیرید. لپتاپ ها در صورتی .که بطور کامل تخلیه و مجددا شارژ و بارگیری شوند عملکرد بهتری دارند. این کار را یک بار در ماه باید انجام داد. استفاده کردن از فندکی ماشین و پاور بانک غیر استاندارد باعث کاهش عمر باتری شده و به برد دستگاه شما اسیب میزنند

چرا عمر باتری گوشی های موبایل کاهش می‌یابد؟

چرا بعضی از باتری ها منفجر می شوند؟

باتری هایی با چگالی توان بالاتر نسبت به سلول های مبتنی بر لیتیوم. در حال حاضر در دسترس هستند، اما آنها به اندازه کافی برای استفاده در.ادوات الکترونیکی قابل حمل مناسب و ایمن نیستند.
دکتر بیلی وو، مدرس دانشکده مهندسی طراحی دیزون دانشکده. امپریال کالج لندن می گوید: "انرژی که شما در .یک جعبه محبوس کرده اید، خطرناک تر از چیزی است که انتظار می رود.". ایمنی و مدیریت بخش حرارتی باتری دو نکته .اساسی است و بسیار مهم است. اگر یک باتری بیش از 80 درجه سانتیگراد گرم شود. جایی که قطعات شروع به تجزیه می کنند، و این زمانی است که گوشی .شما می تواند منفجر شود. علت مشخصی که سامسونگ در مورد باتری. های منفجر شده در نوت 7 با آن مواجه شد، ناشناخته است، این شرکت فقط با اشاره به مشکلات مربوط به باتری در این مورد توضیح داد.. اگر بدنبال اطلاعات جامع تری درمورد علت انفجار ها هستید به مقاله دلایل انفجار باتری های موبایل مراجعه کنید.

ساختار باتری موبایل | چرا برخی از باتری ها منفجر میشوند؟

بعد از خرید باتری به نکات زیر توجه کنید

• اگر باتری را از فروشگاه هایی با درجه حرارت بسیار پایین. یا بالا خریداری کرده اید، باتری را در محل خود قرار ندهید و.یا آن را شارژ نکنید تا با دمای محیط همسان شود.
پس از شارژ، همیشه تلفن را از کابل شبکه برق جدا کنید.
از تماس باتری با رطوبت اجتناب کنید.
باتری های نیکل کادمیوم و نیکل مایع باید پس .از دشارژ کامل شارژ شوند و باتری های لیتیوم یون (لیتیوم یون) و باتری لیتیوم پلیمر میتوانند بدون توجه. به میزان سطح باتری شارژ شوند.

  • ۹۹/۰۸/۲۶
  • artan ahadi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی